Menu
A+ A A-

Biografi

MJEKU I INFORMACIONIT

PERSONALE ROYAL C. LazouStd. Lindjes: 1968/04/25

Kombësia: Greek

Familja:
Nëna 2 fëmijë

Adresa:.
Gr 2 Igoumenitsa PC 46100

Telefonat:
Kirurgjisë: 2665025590, Mob: 6973205151, Fax: 2665025590

GJUHET E HUAJA:
Anglisht larta - PALSO

COMPUTER:
Word - Excel - Internet - Power Point

 

STUDIME

 • 1980 - 1986: Shkolla e mesme - Liceut Filat Thesprotias
 • 1988 - 1996: Shkolla e Mjekësisë, Universiteti Kombëtar i Athinës ( "Shumë mirë")
 • 1996 - 2002: Specialty mushkërive në sëmundjet kraharori spitalin e Athinës "Sotiria"
 • 03/27/2003: provimet e suksesshme në Pneumologji-tuberkulozit                        


Pozita Administrative

 • 2004 - 2010: Përgjegjës Healer mjek qiramarrësit Mirëqenies Sociale Foundation Filiaton
 • 2003 - 2009: Mjeku Therapist KAPI Filat
 • 2003 - 2010: Mjeku Therapist KAPI Komuna Igoumenitsa
 • 01.01.2004 - 2004/01/31 & 01.01.2005 - 31.12.2011: Terapisti mjeku T.E.V.E - OAEE
 • 11,2003 - 31.12.2011: mjeku terapist YPAD-OPAD
 • 11,2003 - 31.12.2011: mjeku terapist TYD.KY.
 • 01,2009 - 12.2010: State Primar Shëndetësor Komisioni tebe - OAEE

AKTIVITETI SOCIAL

 • 2014 - I pranishëm: Associate i gazetës lokale javore "Konsultimi Tesprotët" shkruar artikuj në lidhje me sëmundjet e frymëmarrjes.
 • 2014 - I pranishëm: Anëtar i Shoqatës Bordit të Prindërve të Shkollës Fillore 1 Igumenica.
 • 01/11/2015: Dita Aged: Informimi anëtarët e Kapi Igoumenitsa për sëmundjet e vaksinimit të frymëmarrjes dhe gripit. Kryerja e anëtarëve Spirometry dhe stafin Kapi Igoumenitsa pagesë.

HOSPITAL EKSPERIENCA

 • 1996/04/11 - 2000/05/21 & 2001/11/23 - 04,2002: Resident 5 Clinic G.N.N.TH.A.
 • 2000/05/22 - 04/22/2001: Resident në Departamentin e tretë të Mjekësisë të Brendshme të 1 IKA Spitalore
 • 2001/04/23 - 2001/01/22: Praktikant në Qendrën e dëshprimit frymëmarrjes G.N.N.TH.A.
 • 1999/09/20 - 2000/03/20: Resident në Repartin për kujdes intensiv CSD i G.N.N.TH.A.
 • 2002/09/16 - 2003/10/27: Mjek Rural Shërbimi General Hospital Filiaton - Regular jashtëm Clinic mushkërive.
 • 06,2002 - 10.2003: Moved të Qendrës Shëndetësore Margaritiou si specialist pulmonare, përgjegjës për-thirrje mjeku.
 • 01.10.2003 - 2003/10/31: Rikualifikimi Departamentin alergji e G.N.N.TH.A. "Shpëtimi" për certifikim in vivo dhe in vitro në parametrat për diagnozën e sëmundjeve alergjike, nën drejtori z allergist. Peppa.

ARSIMI BRENDA

 • 2013/05/20 - 2013/10/21: Certifikatë Trajnimi në objektin e "Psikoterapi: Teoria dhe Praktika" i Qendrës për Edukimin e Vazhdueshëm dhe Trajnim i Universitetit Kombëtar të Athinës.

 

SHOQATA MJEKËSORE - COMPANIES

 • 1996 - 2002: Shoqata Mjekësore Athens
 • 2002 - Sot: Shoqata Mjekësore Thesprotia
 • 1996 - Sot: Greek Vronchologiki Company
 • 1996 - Sot: Greek Society frymëmarrjes:

  * Astma Group
  * Grupi COPD
  * Ekipi sëmundje intersticiale

 • 2014 -: Shoqëria European Respiratory

 

SEMINARE pasuniversitare, takime, konferenca në Greqi

 1. 12-13 / 4/1997 Athinë: Seminar "Laboratori në Pneumologji" e greke Vronchologikis kompanisë.
 2. 13-17 / 5/1197 Athens: Konferenca Vjetore Panhelenike Mjekësore.
 3. 4-7 / 3/1998 Athens: Kongresi i 2 mesdhetare në Sëmundjet kraharorit.
 4. 05/02/1998 1998/03/26 Athina: Seminar i 6-të greke Shoqëria kraharorit në "infeksioneve respiratore".
 5. 11-12 / 04/1998 Athens: Seminar i Vronchologikis Shoqëria greke "Çfarë ka të re në Pneumologji 1996-1998".
 6. 13-15 / 11/1998 Athens: 3 Inter Graduate Seminar "Çështjet aktuale: Pamjaftueshmëria frymëmarrjes."
 7. 04-8 / 05/1999 Athens: 25 Konferenca Vjetore Panhelenike Mjekësore.
 8. 24-26 / 09/1999 Karditsa: Days pulmonare organizuar nga Klinika pulmonare të Universitetit të Thesalisë.
 9. 12-14 / 11/1999 Athens: 4o Inter Graduate Seminar frymëmarrjes Fatkeqësia dhe Kongresi i 2 Panhelenike ndërdisiplinore në Sleep Research.
 10. 14-16 / 04/2000 Athens: 4 State-of--Art në ndërdisiplinore kursit Shqyrtues.
 11. 24-28 / 05/2000 Athens: 16 Seminar i Vronchologikis Shoqëria greke "Çfarë ka të re në Pneumologji 1998-2000".
 12. 16-20 / 05/2000 Athens: 26 Konferenca Vjetore Panhelenike Mjekësore.
 13. 04/20/2000 Athina: 8o Seminar i Shoqërisë greke kraharorit "intervente Pneumologji".
 14. 10-12 / 11/2000 Ioannina: 6 Seminar pulmonare Clinic i Universitetit të Janinës.
 15. 08-09 / 12/2000 Athinë: 5 Inter Graduate Seminar "pamjaftueshmëria respiratore: Çështjet aktuale".
 16. 12/2000 Athina: Konferenca e organizuar nga Komiteti Shkencor i NN TH.A. "Infeksionet më të ulëta të frymëmarrjes traktit."
 17. 16-17 / 06/2001 Athens: 17 Seminar i grek Vronchologikis kompanisë "zgjidhjen Modern probleme të shpeshta diagnostike."
 18. 06-08 / 04/2001 Athens: 5 State-of--Art në ndërdisiplinore kursit Shqyrtues.
 19. 16/01 / 2001-13 / 3/2001 Athens: tutorials rrethit në "Radiologjia së mushkërive", të mbajtur në P.G.N.N.TH.A. nën përgjegjësinë e Komitetit Shkencor për Spitalin e Arsimit.
 20. 09-10 / 11/2001 Athinë: 6 Inter Graduate Seminar "pamjaftueshmëria respiratore: Çështjet aktuale".
 21. 06-09 / 12/2001 Selanik: 11 Panhelenike Medical Conference kraharorit Disease organizuar nga sëmundje studimit mushkërive dhe Profesionale të gjoksit.
 22. 04-06 / 10/2002 Corfu: 7 Seminar pulmonare Clinic i Universitetit të Janinës.
 23. 03-04 / 5/2013 Athens: 19 Seminar "Modern Aplikimit Manovrat diagnostike" të Vronchologikis kompanisë greke.
 24. 17-20 / 04/2003 Athens: 7 State-of--Art në ndërdisiplinore kursit Shqyrtues.
 25. 20-24 / 05/2003 Athens: 29 Konferenca Vjetore Panhelenike Mjekësore.
 26. 24-25 / 05/2003 Athens: 12 Simpoziumi i Sëmundjeve Pediatrike frymëmarrjes në "diagnostike dhe terapeutike Intervenimet" General Hospital Penteli.
 27. 15/03/2003 Paramythia Thesprotias: Veprat e 4 konferencës Mjekësisë Emergjente kryera nga Spitali i Përgjithshëm i Phila - Ambulance Epirit.
 28. 20-22 / 06/2003 Nicosia: Seminar 2 International ", mushkërive dhe Mjedisit 2003".
 29. 13-14 / 03/2004 Athens: 20 Seminar i Vronchologikis Shoqëria greke "Çfarë ka të re në Pneumologji 2002-2004".
 30. 15-16 / 10/2004 Ioannina: 18 Inter-University Medical Simpoziumi i organizuar nga Universiteti i Parë dhe të Dytë të Janinës Patologjisë klinikave.
 31. 07-10 / 04/2005 Ioannina: 8 Seminar pulmonare Universitetin e Janinës.
 32. 16/04/2005 Ioannina: 3 ndërtimi Scientific Conference G.N.I. "C. CHATZIKOSTA ".
 33. 29/10/2005 Konferenca Shkencore Ioannina "Vjeshtë Ditët Reumatologji".
 34. 11-13 / 11/2005 Athens: 10 Inter diplomuar Seminar "Pamjaftueshmëria frymëmarrjes:. Imaging dhe terapisë"
 35. 01-04 / 12/2005 Selanik: 14 Konferenca Kombetare e sëmundjeve torakale Studimit mushkërive të kraharorit dhe Profesionale sëmundjeve.
 36. 18/02/2006 Corfu: Simpozium me temë "kronike obstruktive të mushkërive Sëmundjeve:. Nga Pirja e duhanit në respiratore kronike dhe dështimit multi-organ"
 37. 02-05 / 11/2006 Crete: 15 Konferenca Kombetare e sëmundjeve torakale greke Shoqëria kraharorit.
 38. 08-11 / 03/2007 Athens: Kongresi i 7 Kombëtar i Allergology dhe Imunologjisë Klinike e Shoqërisë greke të
 39. Allergology dhe Imunologjisë Klinike.
 40. 03-06 / 05/2007 Corfu: 9 Seminar pulmonare Clinic i Universitetit të Janinës.
 41. 12-13 / 05/2007 Athens: 16 Konferenca Shkencore e Sëmundjeve Pediatrike frymëmarrjes në "seksionin e spitalit alergjitë e frymëmarrjes alergji 'Përgjithshme Penteli Fëmijëve.
 42. 09-10 / 11/2007 Ioannina: 12 Inter diplomuar Seminar "Pamjaftueshmëria frymëmarrjes: Qasja diagnostike dhe terapeutike Adresimi".
 43. 11-13 / 04/2008 Athens: 12 State-of-the-art ndërdisiplinore Course Rishikimi.
 44. 10.05.2008 Naoussa: Seminar shkencor mbi "blockers Ca ++ kanale brezit të tretë të hipertensionit arterial dhe sindromi dhënat e fundit cardiorenal që trajtojnë sëmundje kronike të mushkërive" Shoqërisë Atherosclerosis e Greqisë Veriore.
 45. 02-04 / 04/2009 Athens: 13 State-of-the-art ndërdisiplinore Course Rishikimi.
 46. 23-25 ​​/ 10/2009 Athens: Konferenca 1st Kombëtar i Onkologjisë Imazhe D.TH.K.A. Shëndeti.
 47. 01-04 / 12/2005 Selanik: 18 Konferenca Kombetare e sëmundjeve torakale Studimit mushkërive të kraharorit dhe Profesionale sëmundjeve.
 48. 11-13 / 12/2009 Delphi: Seminar Winter e Kujdesit Shëndetësor Parësor të kompanisë greke për Kërkime dhe Trajnimi në Kujdesin Shëndetësor Parësor.
 49. 10-13 / 06/2010 Corfu: Konferenca "Kanceri i mushkërive" pulmonar Klinika Spitali i Korfuzit.
 50. 02-05 / 09/2010 Pylos: 2 Pediatric-Paidopnefmonologiko Kongresi.
 51. 01-03 / 10/2010 Selanik: 1st National Congress Paidopnefmonologiko - Pediatric Days C. Pediatrics auth dhe Pre-Konferenca Seminar mbi "Monitorimin e funksionit respirator tek fëmijët dhe" infeksioneve respiratore tek fëmijët "e C. Pediatrics Auth dhe greke Paidopnefmonologikis kompanisë.
 52. 05-06 / 11/2010 Ioannina: Tutorial Seminar-Klinik "i katërt alergji Zhvillimet 2010" i Allergology Njësia Spitalit Attikon.
 53. 07-09 / 04/2011 Athens: 15 State-of-the-art ndërdisiplinore Course Rishikimi.
 54. 16/04/2011 Ioannina: Seminar në bazë të Vazhdueshëm Mjekësor Shëndetësisë Profesione Arsimit për organizimin Operacioneve ndërprerjen e Shoqërisë greke frymëmarrjes.
 55. 26-29 / 05/2011 Ioannina: 11 Seminar pulmonare Clinic i Universitetit të Janinës.
 56. 08-11 / 09/2011 Ioannina: 3 Pediatrike - Kongresi Paidopnefmonologiko e Universitetit Pediatrike Klinikën e Universitetit Mjekësor të Janinës nën kujdesin e Kolegjit greke të Pediatër.
 57. 24-27 / 11/2011 Athens: 20 Konferenca Kombetare e sëmundjeve torakale greke Shoqëria kraharorit.
 58. 29-31 / 03/2013 Athens: Kursi 3 pasuniversitar në Radiologjisë kraharori i Shoqërisë greke frymëmarrjes.
 59. 06-07 / 04/2013 Athens: Seminar për astmë në "Nga drejtimin modern në praktikën klinike" e shoqërisë greke frymëmarrjes.
 60. 26-29 / 04/2013 Corfu: 12 Kongresi i kraharorit Universitetin e Janinës.
 61. 2013/09/18 Igoumenitsa: On-line seminar (webinar) Marketing lidhje Arsimi On-line Marketing, Strategjisë, definicion të tregut, mesazhet e konfigurimit, zgjidhni Media, Social Media, rritjen e vizitave, shërbimit të klientit, Vlera Customer, Përgatitja dhe Sistemit Krijimi marketingut.
 62. 05-07 / 12/2013 Athens: Kongresi Kombëtar i mushkërive Shoqërisë greke të frymëmarrjes 22th.
 63. 05/10/2014 Athina: Seminar sarkoidosis i Universitetit Kombëtar të Athinës dhe Universiteti i Trakisë Democritus.
 64. 2014/02/09 Igoumenitsa: Marketing Seminar mbi "Si për të tërhequr konsumatorë të rinj dhe si për të rritur shitjet e tuaja" organizuar nga shërbime këshilluese të biznesit.
 65. 20-23 / 11/2014 Thessaloniki: Konferenca Kombëtare për sëmundje të mushkërive dhe çrregullimeve të Mjedisit. Kontrast unanim-Studimin e mushkërive dhe Gjoks Sëmundjeve Profesionale.
 66. 07-08 / 03/2015 Athens: Seminar "astma e rëndë: Sfida e Madhe. Nga drejtimin modern në praktikën klinike "e shoqërisë greke frymëmarrjes.
 67. 2015/04/04 Athina ". Çfarë ka të re në sëmundjet e rralla idiopatike dhe të tjera intersticiale të mushkërive"

 

SEMINARE pasuniversitare, takime, konferenca jashtë vendit

 1. TIME Simpoziumi për të lëvizur në astmë dhe menaxhimin COPD Berlin, Germany 23-24 / 04/2004.
 2. Kongresi frymëmarrjes European Society Vjetor 2006 në Mynih, Gjermani 02-06 / 09/2006.
 3. Kongresi frymëmarrjes European Society Vjetor 2007 në Stokholm, Suedi 15-19 / 09/2007.
 4. Kongresi Botëror alergji 2007, në Bangkok, Thailand, 02-06 / 12/2007.
 5. Kongresi frymëmarrjes European Society Vjetor 2008 në Berlin, Germany 04/08 / 10/2008.
 6. XIX Botërore Kongresi i astma në Monte-Carlo 05-08 / 11/2008.
 7. Kongresi frymëmarrjes European Society Vjetor 2009 në Vjenë, Austri 12-16 / 09/2009.
 8. III Botërore Asthma & COPD Forum nga Këshilli Evropian për Akreditim në pneumologji (EBAP) në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe në 24-27 / 2010.
 9. Kongresi i Shoqërisë Evropiane frymëmarrjes vjetore në Barcelonë, Spanjë 18-22 / 09/2010.
 10. Winter Meeting 2010 British kraharorit Society, Londër, 03/12/2010.
 11. IV dhe Bordi Evropian për Akreditim në pneumologji (EBAP) në Paris, France 30 / 04-03 / 05/2011 Botërore Asthma & COPD Forum nga Këshilli i Akreditimit Evropian për të Vazhdueshëm Mjekësor Arsim (EACCME).
 12. V Botërore Asthma & COPD Forum nga Bordi Europian për Akreditim në pneumologji (EBAP) në New York, USA 21-24 / 04/2012.
 13. Kongresi frymëmarrjes European Society Vjetor 2012 në Vjenë, Austri 01-05 / 09/2012.
 14. Pedriatic Allergy & Asthma Meeting 2013, në Athinë, Greqi 17-19 / 10/2013.
 15. Komiteti Organizativ i Kursit Ndërkombëtar për ECMO dhe euro-elso 2014 në Paris, France 22-24 / 05/2014.
 16. Kongresi i Shoqërisë Evropiane frymëmarrjes vjetore në Mynih, Gjermania 6-10 / 09/2014.
 17. 4 helene ERS HERMES Shkolla verore në Anthens, Greece 03-06 / 09/2015.

PUNA NË GREQI

 1. Doktoratë nga Shkolla Mjekësore e Universitetit Kombëtar të Athinës në "studim krahasues i treguesve Operacionale Breath Kontrollit te pacientët (duhanpirësve jo-duhanpirësve) me Pengimi Lung sindroma.
 2. "Është e dobishme për të përcaktuar deaminazë adenosine (ADA), e amylase, dhe angiotensin konvertimin enzimë (SACE) për" Lavage bronkiale "B. Lazos, I. Samara M. Dimadi, M. Stokas, E. Vourekas, I. marangos . II. Demertzis, K. Kanellopoulos, A. Aggelidou, f. TSOURAPA, D. Bough. Njoftim Konferencën e mjekësore Panhelenike 1999 10 Panhelenike Kongresi Medical Sëmundje torakale 1999 E.R.S.
 3. "Vaksinimi gripit në pacientët me shkallë të butë bronkiale astma», Gripit vaksinimin e pacientëve butë astmatike Av. Andreas B. Kechagia, K. Dimakou, B. LAZOS, M. Konstantelos, M. Gaga, N. Georgatos. 5 Respiratory Medicine G.N.N.TH. 5 State - of - the - Art 2001.
 4. "Laboratori anomalitë në pacientët me pneumoni bakteriale" Royal LAZOS Dimitrios Degën. Prezantimi Shqyrtimi i nenit No5 A2 nga PNEUMON-abstrakteve të artikujve të rëndësishme revistave 1998.
 5. "Përcaktimi efikasitetin në trajtimin e pacientëve me diagnozën e hershme sarkoidosis fazën I dhe II, duke marrë prednisonit me gojë dhe më pas thithur budesonid." B. Lazos, D. Bough. Magazine PNEUMON - Përmbledhjet e artikujve të rëndësishme të 2000.
 6. «D- Dimmers në diagnozën e pulmonar emboli" Royal LAZOS, Dimitrios Degën, neni 6.18. Magazine PNEUMON - Përmbledhjet e artikujve të rëndësishme të 2000.

 

 

Shkruar libra - PJESËMARRJA NË PUBLIKIME

Astma DHE MJEDISI "epidemiologjike Astma INFORMACIONIT" N. Georgatos, B. Lazou PUBLIKIMET E GREKE TË KOMPANISË PNEFMONOLOGIKIS Athinë 2002.

 

Tryeza të rrumbullakëta - Kryetari i kurseve arsimore

Kryetari në Konferencën e 4 Mjekësisë Emergjente mbajtur në Paramythía Thesprotias në "Drowning", 03/2003.

 

                         

     

(Τελευταία Ενημέρωση Βιογραφικού : 29.09.2015)

 

FaLang translation system by Faboba

Na kontaktoni

IGUMENICE

Gr. Labraki 2, kati 4

46100 Igumenicë

tel.: +30 26650 25590


IOANNINA

Nikopoleos

Ioannina

tel.: +30 26510 24402


FONDET

Klinika ka një kontratë me EOPYY

Ne punojmë me:

 

 

Login

+30 2665 22222